Veletržnica Beograd na sajmu za treće doba

Četvrtak, 01. mart  2018.

Od 28. februara do 01. marta 2018. godine, na Beogradskom sajmu, u hali tri održan je „Sajam za treće doba“. Među izlagačima i ove godine našla se i Veletržnica Beograd.

Veletržnica Beograd kao najveća institucija za promet poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u regionu trudi se da izađe u susret i pomogne penzionerima. Ranijih godina Veletržnica Beograd je organizovala razne akcije za penzionere, a ovo je druga godina da Veletržnica učestvuje na ovakvom sajmu.

Otvaranju sajma prisustvovao je i Zoran Milošević, vršilac dužnosti direktora Veletržnice Beograd.Veletržnica Beograd je prepoznala značaj koji ovaj sajam ima za naše građane u trećem dobu, dala doprinos svojim učešćem i obezbedila poklon iznenađenja za penzionere.” - izjavio je gospodin Milošević.

Tokom sajma od 10:00 h do 17:00 h, svi koji su posetili štand Veletržnice Beograd mogli su da se posluže svežim voćem, dok su penzioneri na poklon dobijali cegere, kalendare i brojne druge poklone. Na štandu Veletržnice Beograd penzioneri su takođe mogli da se informišu o samoj Veletržnici Beograd i novoj hali za prodaju voća i povrća, koja je otvorena u januaru ove godine.