Упорност се исплати

Ponedeljak, 01. oktobar  2018.

Дугорочни напори на решавању проблема које нелегални трговци изазивају продајом производа чије се порекло не зна, почињу да дају резултате.

Целодневна заједничка акција градског Секретаријата за инспекцијске послове, Сектора за инспекцијски надзор над трговином и туризмом, комуналних служби града Београда, а уз свесрдну помоћ полицијских снага спроведена је у петак, 28.09.2018. године.

На потезу саобраћајнице која води са ауто-пута ка Новом бежанијском гробљу, у сезони припреме зимнице, нелегални трговци редовно продају робу без порекла, за коју нема доказа да је безбедна за људску употребу. Није редак случај да ови нелегални продавци, лажним мерама, оштете купце који то после немају коме да пријаве.

Продаја на овај начин производи изразито велики ризик од саобраћајних незгода, пошто се практично одвија на саобраћајници на којој је у преподневним часовима гужва и возила се крећу великом брзином, па је на тај начин ризик од саобраћајних незгода изразито велики.

Претходно добро осмишљена и припремљена на оперативном састанку у просторијама фирме Велетржница-Београд д.о.о, акција је од надлежних одлично оцењена.