Акција Града Београда у окружењу Велетржнице

Četvrtak, 15. novembar  2018.

У сталном настојању да одржи комунални ред унутар комплекса као и у његовом непосредном окружењу, Велетржница-Београд се интензивно укључује у активности које спроводи град Београд, између осталог и на спречавању нелегалне продаје хране.

Управо на иницијативу Велетржнице, у складу са нашим стратешким опредељењима за друштвено одговорно пословање, успешно је окончана акција коју су спровеле службе града: Секретаријат за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима, на челу са в.д. секретара Дарком Главашем, Секретаријат за инспекцијске послове и Секретаријат за послове комуналне полиције на чијем је челу в.д. секретара Иван Дивац – уз асистенцију МУП ПС Нови Београд.  Законом прописана процедура спроведена је у циљу очувања безбедности хране и контроле промета намирница.

Велетржница-Београд свим заинтересованима ставља на располагање простор за легалну продају прехрамбених производа, како би се и на тај начин омогућио пласман производа и поштовање реда, рекла је том приликом директорка Велетржнице Наташа Путник.

Још детаља о овом догађају можете видети овде: http://www.beograd.rs/lat/beoinfo/1754745-sprovedena-velika-akcija-suzbijanja-nelegalne-prodaje-robe_2/