Organizovano predavanje za korisnike usluga Veletržnice

Sreda, 03. april  2019.

U velikoj sali Veletržnice, 28. 03. 2019. godine održana je radionica čije teme su bila izuzetno aktuelna pitanja, s obzirom na sezonu i mere državnih institucija namenjene poljoprivredi.

Poljoprivredna stručna služba, odnosno Društvo za savetodavne i stručne poslove u poljoprivredi „Padinska Skela“ d.o.o. koje sprovodi stručno-edukativne i savetodavne poslove u oblasti poljoprivrede, poverene od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS predstavilo je učesnicima radionice koji su korisnici  usluga Veletržnice-Beograd d.o.o, aktuelne teme iz oblasti povrtarstva.

Posebno je predstavljen korpus mera podsticaja u poljoprivredi za 2019. god. Podsticajne mere u poljoprivredi za ovu godinu pripremio je grad Beograd za svoje poljoprivrednike, koje je prisutnima predstavila Dragana Stepanović, iz gradskog Sekretarijata za privredu.

Prema svedočenju učesnika, informacije koje su mogli da čuju, pisani material koji su dobili i mogućnost da direktno od stručnjaka dobiju odgovore na pitanja koja su im najznačajnija, od velikog su značaja za njih.

Veletržnica-Beograd d.o.o. nastoji da i na ovaj način pruži podršku pregaocima koji su više decenija angažovani u oblasti proizvodnje i prometa hrane.