Велетржница на крају лета и почетку своје еволуције

Utorak, 03. septembar  2019.

Прошле недеље на Велетржници је продато око 2.150 тона воћа и поврћа, што је благо повећање у односу на средину августа. Лубеница је са продате 693 тоне забележила овогодишњи рекорд и повећање за скоро 30 % у односу на претходну недељу. Шаргарепа, диња, купус, парадајз и бресква забележили су промет између 100 и 200 тона, а одређени раст остварили су шљива и тиквица са по 100 продатих тона.

Цене су и ове недеље ниже него на кванташким пијацама у већим градовима у Србији, али и у целом региону. Велетржница Београд снабдева целу Србију и представља најбољи избор, узимајући у обзир квалитет, избор робе, цену, услове, положај, логистику, услугу и остале могућности које пружа. Због свега тога, предстојећи напредак и еволуција наше компаније, која подразумева и пројекат Националне велетржнице, представљају логичан и очекиван наставак развоја једне здраве и одговорно вођене куће.

У наредним недељама очекује се постепен прелазак на трговину робом карактеристичном за крај лета и почетак јесени, уз многобројне нијансе разнобојног поврћа и понеког воћа, које осликавају нашу Велетржницу ових топлих септембарских дана.