ПРАЗНИЧНИ ПРОГРАМ ЗА ДЕЦУ КОРИСНИКА И ЗАПОСЛЕНИХ НА ВЕЛЕТРЖНИЦИ

Ponedeljak, 13. januar  2020.

елетржницу Београд успешном чине сви њени корисници, произвођачи, продавци, закупци, купци, партнери, радници и запослени. Да бисмо били још успешнији, неопходан је тимски дух изнад свега. Зато нам је веома стало до среће, задовољства и поверења свих наших корисника. А ови празнични јануарски дани су одлична прилика да се сви заједно дружимо, боље упознамо и усрећимо једни друге.

Након новогодишње поделе еколошких цегера и кувања чаја за наше кориснике на Бадњи дан, позвали смо децу свих наших корисника и запослених на још једно весело, креативно, едукативно, али и "слатко" дружење у сусрет прослави Нове године по Јулијанском календару.

За наше најмлађе и најдраже, организовали смо приредбу коју је зачинила игра младих балерина, затим богат едукативни програм, квиз и креативну радионицу са сликањем и вајањем. На крају, сва наша деца су добила сокиће и заслужене богате, слатке пакетиће. А најбољи су добили и награде. И тако, усрећисмо преко 400 деце.

Посебно желимо да се захвалимо Дому ученика средњих школа Патријарх Павле и његовом директору Саши Роквићу, који су обезбедили васпитаче и ученике који су, заједно са нама, учествовали у програму и организацији креативних активности.

Наша заједничка дружења су тек почела!