• +381 11 715 84 91
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
previous arrow
next arrow
KORAK BLIŽE KA NACIONALNOJ VELETRŽNICI

KORAK BLIŽE KA NACIONALNOJ VELETRŽNICI

Na današnjoj sednici Skupštine grada Beograda, doneta je odluka o izmeni plana detaljne regulacije kojom je obuhvaćeno proširenje kompleksa Veletržnice.

Ovo je jedna od najznačajnijih donetih odluka, kako navodi glavni gradski urbanista, Marko Stojčić, koja se izdvaja među usvojenim važnim infrastrukturnim planovima, a od posebne je važnosti za budućnost i razvoj Veletržnice Beograd.

On je napomenuo da je ovo polazna tačka za Veletržnicu Beograd, koja će uskoro postati Nacionalna veletržnica i na taj način obezbediti dodatnu finansijsku korist za Grad Beograd i Srbiju.

„Namera je da se potpuno jasno definiše kompleks Veletržnice, kao i sve funkcije u okviru kompleksa“ - naglasio je glavni gradski urbanista, Marko Stojčić.

Prvi put, nakon više decenija, razvojni projekat Nacionalne veletržnice je ne samo potpuno prepoznat kao suštinski važan koncept razvoja, već i profesionalno i institucionalno podržan od gradskih i republičkih vlasti.

Ovo će, nakon dužeg vremena i bespoštedne borbe i stremljenja, doprineti da se konstituiše jedan poseban, specifičan i jedinstven kompleks, najveći i najopremljeniji na prostoru Zapadnog Balkana, od esencijalne važnosti za poljoprivrednike, proizvođače, trgovce i čitav korpus usluga povezanih sa ovim granama, za ceo region.

Za Veletržnicu Beograd ovo je dodatni podsticaj da još brže, snažnije i bolje nastavi sa razvojnim projektima i udruženim snagama ostvari planove na dobrobit svih.

Linkovi:


NEWSLETTER

Budite u toku i saznajte prvi sve o našim najnovijim aktivnostima... Prijavite se na našu E-mail listu!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
© 2013-2021 Copyright. Veletržnica Beograd. All Rights Reserved