• +381 11 715 84 91
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
previous arrow
next arrow
Predstavnici Veletržnice prisustvovali tematskoj raspravi u Privrednoj komori Srbije

Predstavnici Veletržnice prisustvovali tematskoj raspravi u Privrednoj komori Srbije

Sredinom oktobra u prostorijama Privredne komore Srbije održana je tematska rasprava „Aktuelno stanje u komunalnoj delatnosti upravljanja pijacama u Srbiji-poslovanje u uslovima pandemije korona virusa COVID-19“.

Na ovom skupu učestvovali su predstavnici Udruženja za komunalne delatnosti Privredne komore Srbije, predstavnici Veletržnice Beograd na čelu sa direktorkom Natašom Putnik, kao i predstavnici 11 preuzeća članova Poslovnog udruženja „Pijace Srbije“.

Ukazujući na značaj predstavljenih kanala distribucije domaćih poljoprivrednih proizvoda od kojih se čak četvrtina plasira u lancu predstavnika skupa, posebno je istaknut njihov značaj za poljoprivredne proizvodjače, ali i nesmetano snabdevanje gradjana svežim životnim namirnicama domaćeg porekla.

tematska rasprava 2

U uslovima pandemije, posebno je izražen izazov daljeg unapređenja bezbednosti kupovine, uz doslednu primenu mera prevencije, a u saradnji da Privrednom komorom Srbije, treba nastaviti rad na jačanju saradnje sa nadležnim držvanim i organima lokalnih samouprava sa ciljem da ovi kanali ostanu sigurni i dostupni kanali distribucije za poljoprivredna gazdinstva, odnosno bezbedna mesta snabdevanja za građane Srbije.

Veletržnica Beograd kontinuirano radi na implementaciji i daljem razvoju mera u službi korisnika usluga Veletržnice, kao i građana Beograda i Srbije.


NEWSLETTER

Budite u toku i saznajte prvi sve o našim najnovijim aktivnostima... Prijavite se na našu E-mail listu!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
© 2013-2021 Copyright. Veletržnica Beograd. All Rights Reserved