• +381 11 715 84 91
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
previous arrow
next arrow
Veletržnica - centar prodaje u Srbiji

Veletržnica - centar prodaje u Srbiji

Svi prodavci mešovite robe dobrodošli su u naš objekat. Duga tradicija kamionske prodaje robe na Veletržnici ima svoj ustaljeni lanac. Proces prodaje robe od njive do trpeze nije jednostavani zasniva se na višegodišnjem poverenju izgrađenom između proizvođača i otkupljivača voća i povrća. U cilju rešavanja nelegalne prodaje na teritoriji Beograda na Veletržnici sadašnji kapaciteti prodajnih mesta mogu da prihvate povećan priliv novih prodavaca sa drugih pozicija iz Beograda.

Od 1992. godine kada je otvorena tadašnja kvantaška pijaca koja i danas posluje u okviru Veletržnice Beograd, realizuje se legalna i grupisana prodaja iz vozila (kombija, šlepera, kamiona), na obeleženim prodajnim mestima na tradicionalan način. Voće i povrće koje je ubrano u toku današnjeg dana već sutra se nalazi u ponudi što je jedna od prednosti, jer do krajnjih korisnika uvek stiže svež i kvalitetan proizvod.

Veletržnica Beograd poseduje i 2 hladnjače koje su na raspolaganju čuvanju kvarljive robe. Manji trgovci voćem i povrćem predstavljaju kariku u lancu snabdevanja i dragocenu pomoć proizvođačima koji ne mogu u isto vreme da obezbede robu i pakuju. Drugi segment se odnosi na bezbedan transport robe, jer nemaju adekvatne kamione i hladnjače, ali ni dovoljna sredstava da plaćaju prodavce koji će 24/7 obavljati prodaju lako kvarljive robe.

Zbog brojnih posetilaca na Veletržnici otkupljivači i trgovci, kao izuzetno važna karika u lancu snabdevanja imaju mogućnost da na veoma jednostavan i brz način, legalno, dođu do krajnjih korisnika.


NEWSLETTER

Budite u toku i saznajte prvi sve o našim najnovijim aktivnostima... Prijavite se na našu E-mail listu!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
© 2013-2021 Copyright. Veletržnica Beograd. All Rights Reserved