• +381 11 715 84 91
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
previous arrow
next arrow
Jutarnji program Happy TV - gost Nenad Marinković

Jutarnji program Happy TV - gost Nenad Marinković

Ekipa jutarnjeg programa Happy TV posetila je kvantašku pijacu koja posluje u okviru Veletržnice Beograd, mesto gde se na tradicionalan način još od 1992.godine obavlja grupisana legalna kamionska prodaja na obeleženim prodajnim mestima.

U razgovoru sa reporterom televizije Happy, Nenad Marinković koordinator organizacije rada na Veletržnici Beograd naglasio je da jedna od jako vaznih prednosti Veletržnice Beograd jeste grupisanje legalnih trgovaca i otkupljivača na jednom mestu. Na taj način se upotpunjuje široka ponuda visokokvalitetnih proizvoda kako domaće proizvodnje koja dolazi iz cele Srbije, tako uvozne robe koja dolazi sa svih meridijana.

Zabeležen je rast prometa robe imajući u vidu da je popuštanjem epidemioloških mera produžen rad ugostiteljskih objekta. Većina hotela, restorana, marketa snabdeva se upravo na Veletržnici Beograd na kojoj mogu obaviti jednostavnu kupovinu jer tu mogu pronaći na jednom mestu sve sto im je potrebno - robu visokog kvaliteta po veoma pristupačnim cenama.


NEWSLETTER

Budite u toku i saznajte prvi sve o našim najnovijim aktivnostima... Prijavite se na našu E-mail listu!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
© 2013-2021 Copyright. Veletržnica Beograd. All Rights Reserved