• +381 11 715 84 91
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
previous arrow
next arrow
Komunalna milicija svojim doslednim nadzorom rešila je nelegalnu trgovinu u okruženju Veletržnice

Komunalna milicija svojim doslednim nadzorom rešila je nelegalnu trgovinu u okruženju Veletržnice

Poslednjih dana čini se da je na pomolu rešenje stalno prisutnog problema nelegalne trgovine u okruženju Kvantaške pijace Veletržnice-Beograd.

Naime, po svemu sudeći, najpre samopregornim radom pripadnika Komunalne milicije, na čelu sa gospodinom Ivanom Divcem, sekretarom Sekretarijata za poslove komunalne milicije grada Beograda, jednom krajnje ozbiljnom i posvećenom profesionalcu, na početku sezone prodaje proizvoda koji se tradicionalno koriste za pripremu zimnice, nema nelegalnih prodavaca oko popularnog Kvantaša. 

Javnosti je, nažalost, dobro poznato da već decenijama u okruženju gde se legalno i legitimno prodaju prehrambeni proizvodi, u sezoni zavlada pravi haos, od velikog broja preprodavaca koji obavljaju prodaju na trotoarima, neretko na kolovozu, na prostoru kojim prolaze kupci na svom putu ka Kvantaškoj pijaci Veletržnice. Ova pojava najpre narušava prirodnu sredinu, zagadjujući je otpadom i nekontrolisanim radom motornih vozila. Istovremeno, stvaraju se gužve i narušava bezbednost učesnika u saobraćaju-nije retkost da ovde saobraćajne nezgode nastupaju upravo kao posledica slabe preglednosti usled nepropisno parkiranih teretnih vozila. 

Posledice ovako organizovane prodaje, dobro su poznate i lakovernim kupcima, koji nabavljaju prividno jeftiniju robu, ali niti dobiju količinu koju su platili, niti kvalitet. I naknadno shvate da su prevareni.

Nakon decenija upornih nastojanja, možda se konačno stalo na put ovoj štetnoj pojavi. U milionskom glavnom gradu, sa brojnim zaduženjima i nadležnostima, Komunalna milicija pod rukovodstvom veštog organizatora, bez primene represivnih mera, upornim i doslednim nadzorom, do sada uspeva da gradjane zaštiti od nereda.

Veletrznica-Beogradnelegalnaprodaja.png


NEWSLETTER

Budite u toku i saznajte prvi sve o našim najnovijim aktivnostima... Prijavite se na našu E-mail listu!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
© 2013-2021 Copyright. Veletržnica Beograd. All Rights Reserved