AgroNET – Centar za obrazovanje i istraživanja sa Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, u skladu sa iskazanim potrebama proizvođača i prodavaca, kreirao je specijalistički Kurs sa temom „Intenzivna proizvodnja povrća i voća u zaštićenim prostorima i čuvanje proizvoda posle berbe“, koji će biti održan u period od 08. do 12. marta 2022. godine u Nišu, u hotelu New City.
Kurs je namenjen polaznicima koji se bave komercijalnom proizvodnjom i/ili skladištenjem i prodajom povrća i voća. Učesnicima će se kroz interaktivna predavanja, vežbe, konkretne primere iz prakse, organizovane posete objektima za proizvodnju u zaštićenom prostoru i za čuvanje proizvoda, preneti savremena znanja i inovativni pristupi. Izazovi klimatskih promena su tema koje se neizostavno nameće i predavnja će ukazati na izazove koje donose klimatske promene i savremena rešenja koja se primenjuju u proizvodnji i čuvanju proizvoda kako bi se sprečilo negativno dejstvo klimatskih promena.
Kurs predstavlja inovaciju u transferu znanja u Srbiji i regionu, a omogućiće polaznicima da znanje direktno primene u svom poslovanju. Predavači su profesori Univerziteta u Beogradu – Poljoprivrednog fakulteta i uspešni privrednici sa višegodišnjim praktičnim iskustvom.
Sertifikat o učešću na Kursu izdaju zajedno AgroNET i Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu.
Krajnji rok za prijavu (uplatu kotizacije) je 25. februar 2022. godine.
Sve informacije u vezi sa kursem možete pronaći na linku:
https://agronetbeograd.rs/poziv-za-ucesce-na-kursu-intenzivan-proizvodnja-povrca-i-voca-u-zasticenim-prostorima-i-cuvanje-proizvoda-posle-berbe/